Even voorstellen


Woonzorg Palsma Zathe is in augustus 2012 gestart en bevindt zich in een neoclassicistische boerderij aan de zuidkant van Leeuwarden. De afstand tot het centrum van de Friese hoofdstad is slechts 3 kilometer. De bewoner kan onder andere genieten van de groene omgeving of van een uitstapje naar de stad. 

 

Woonzorg Palsma Zathe onderscheidt zich van de meeste andere woonzorgvoorzieningen door ruime personeelsbezetting en veel aandacht voor het welzijn.

Daarnaast valt de bijzondere ligging op en de drie tweepersoons appartementen. Deze appartementen zijn bedoeld voor echtparen, om hen de gelegenheid te geven bij elkaar te blijven, als een van beiden te maken krijgt met dementie. De tweepersoons appartementen zijn ongeveer 60 m2 groot en hebben naast een aparte slaapkamer ook een keukenblok en gangkast. 

 

Naast de drie tweepersoons appartementen zijn er elf eenpersoonsappartementen. Deze hebben een oppervlakte van 26-36 m2, waardoor er voldoende plek is om een ruime zithoek te realiseren. 

 

Het appartement wordt door de bewoner en familie zelf ingericht met eigen meubilair. Elk appartement heeft een eigen toilet, wastafel en douche. Alle appartementen zijn op de begane grond gesitueerd. Hierdoor kan de bewoner, indien gewenst, gemakkelijk in de gemeenschappelijke ruimten komen en naar de omsloten tuin gaan. 

Powered by webXpress